Ingredienser

Proactiv+-ingredients

För att Proactiv+ effektivt ska behandla dina blemmor är det absolut nödvändigt att använda högkvalitativa, effektiva ingredienser blandade i rätt proportioner. Det är det som gör att Proactiv+ får bukt med finnar och motverkar nya utbrott, samtidigt som det erbjuder exempellösa hudvårdsfördelar som en lenare och fräschare hy.


Salicylsyra och glykolsyra

Salicylsyra och glykolsyra (en AHA-syra) har en exempellös förmåga att avlägsna döda hudceller, så att dina porer inte blir täppta. Tillsammans ser de också till att porerna upplevs som mindre, vilket ger din hy en strålande lyster.

 

Svavel

Svavel är en extremt viktig ingrediens för att kontrollera överflödigt fett i hyn. Det hjälper dessutom till att minska rodnad och irritation som uppstår i samband med utbrott av finnar. När de används på rätt sätt kan de här ingredienserna hjälpa till att hålla dina finnar under kontroll. 

 

Ta första stegen mot en bättre hy

Om du drömmer om en återfuktad, jämn och strålande hy, kommer ingredienserna som ingår i Proactiv+ produkter att verka tillsammans för att ta bort finnar, förhindra framtida utbrott och ge dig den hy du förtjänar.

Vår Skin Smoothing Exfoliator innehåller till exempel glykolsyra och salicylsyra, som i en krämig djuprengöring verkar mot ojämn hy och finnar och ger dig en mjuk och återfuktad hy.

Vår Pore Targeting Treatment innehåller Smart Target Technology, som hjälper salicylsyran att tränga in på djupet i porerna, samtidigt som den minskar torrhet och irritation.

Dessutom innehåller Complexing Perfecting Hydrator salicylsyra, som hjälper till att hålla porerna rena och gör att de ser mindre ut, samtidigt som den gör din hy len, smidig, jämn, klar och ger en strålande lyster

 


Klicka här för att ta reda på mer om Proactive+ ingredienser:

Salicylic Acid |   Glycolic Acid  | Svavel