Hur Proactiv+ fungerar

På Proactiv+ tror vi att ren hy är något som alla kan uppnå. Oavsett hyns tillstånd, din ålder och din livsstil har vi skapat vårt fantastiska 3-stegssystem för att ge dig vacker och strålande hy. Men hur fungerar det och varför är vårt 3-stegssystem så unikt?

Förutom att utveckla produkter som verkligen fungerar, fortsätter vi att forska och utveckla recept som motverkar finnar. Ett av dessa recept är vår Smart Target Technology, som finns i våra Proactiv+-produkter. En annan ingrediens är salicylsyra, en kraftfull ingrediens som är känd för sin förmåga att motverka finnar. Kombinationen av dessa två ingredienser är en av huvudanledningarna till varför Proactiv+ är så effektivt, och den inbyggda återfuktningen lämnar samtidigt din hy ren och strålande


 Vetenskapen bakom klar hy

smart-target-technology

 

Smart Target Technology

Vår exklusiva Smart Target-teknologi riktar sig direkt till porerna där dina blemmor och finnar uppstår. Då vår Smart Target-teknologi riktar sig direkt till porerna kan mer salicylsyra riktas direkt in i porerna. Det innebär att denna fantastiska ingrediens snabbt börjar verka för att behandla dina blemmor och rengöra din hy.Mer salicylsyra in till porerna

Dessa avancerade hudvårdsingredienser hjälper till att rengöra din hy och ger synbara hudvårdsresultat. Salicylsyra hjälper även till att öppna porerna, eliminera finnar och motverkar att nya uppstår.

more-in-the-pore

built-in-hydration

 

 

Inbyggd återfuktning

Alla våra produkter har inbyggda fuktgivande egenskaper för att ge din hy en vacker och strålande lyster.

Våra fuktgivande hudvårdsingredienser bidrar till att återfukta och göra din hy len och smidig och ge den en strålande och jämn hudton.


 

Proactiv+ Skin Smoothing Exfoliator

Vår Skin Smoothing Exfoliator är det första steget i vårt Proactiv+ hudvårdssystem. Den har utformats för att skonsamt exfoliera och rengöra din hy för ett klart och strålande resultat.

Hemligheten bakom vår Skin Smoothing Exfoliator är de skonsamma ingredienserna som motverkar finnar. När du applicerar produkten börjar de exfolierande ämnena att långsamt verka för att ta bort döda hudceller, smuts, olja, makeup och alla andra orenheter som kan täppa igen porerna. Denna Proactiv+-produkt innehåller salicylsyra, som bekämpar dina blemmor samtidigt som glykolsyran hjälper till att förnya hudcellerna. 

Vår Skin Smoothing Exfoliator lämpar sig för alla hudtyper och är dermatologiskt testad. Den är parabenfri, oljefri och icke-komedogen, vilket betyder att den inte täpper till porerna när du använder den.

 

skin-smoothing-exfoliator

 

Proactiv+ Pore Targeting Treatment

Steg två är vår Pore Targeting Treatment. Hemligheten bakom denna fantastiska produkt är att den tränger ner på djupet i porerna för att bryta ned smuts, döda hudceller och talg. Den eliminerar bakterier och överflödig olja, vilket ger en mer skinande och lenare hy.

Förutom att rengöra dina porer hjälper vår Pore Targeting Treatment dig att få en jämn hy, drar samman dina porer och reglerar talgproduktionen, vilket hjälper dig att förbättra hyns textur.

Om din hud är irriterad och öm hjälper den dig att lindra irritationen och minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. 

 

pore-targeting-treatment

 

Proactiv+ Complexion Perfecting Hydrator

När vår Pore Targeting Treatment helt har absorberats är det dags för steg tre. Vår Complexion Perfecting Hydrator gör allt som står på förpackningen och lite till. Den börjar med att återfukta din hy så att den blir mjuk, smidig och får en jämn struktur. Den hjälper då till att minska rodnad, märken efter finnar och obalans mellan torra och feta områden. Eftersom den innehåller såväl salicylsyra och antioxidanter som probiotika och botaniska örtextrakt, bekämpar den dina finnar samtidigt som den förhindrar dem från att återkomma.

Vår Complexion Perfecting Hydrator verkar inte bara för att jämna ut din hudfärg och struktur, den hjälper dig också att få en klar, strålande och frisk lyster

 

complexion-perfecting-hydrator

 


Proactiv+ 3-stegssystem

En annan hemlighet till varför Proactiv+ fungerar så bra ligger i 3-stegsystemet. Vi har utvecklat detta hudvårdssystem speciellt för hud som lätt utvecklar finnar och varje steg har en egen funktion för att hjälpa dig att uppnå en ren och klar hy. Kärnan i Proactiv+ är att systemet går från att vara exfolierande till återfuktande, samtidigt som det är enkelt och effektivt och gör drömmen om en vacker hy till verklighet. Den är skonsam nog att använda varje dag – morgon och kväll – men ändå tillräckligt effektiv för att ge dig en vacker och klar hy. 

PROACTIV+ HJÄLPER TILL ATT:

 

tick-box Ta bort finnar och förebygga framtida utbrott

 

tick-box Återfukta och ge mjuk hy

 

tick-box Synbart förbättra hyns struktur och klarhet

 

tick-box Synbart reducera storleken på porerna

 

tick-box Kontrollera och balansera fet hy

tick-box Lindra rodnad och irritation

 

tick-box Bidra till en klarare och lenare hy

 

tick-box Förbättra hyns allmänna lyste

 

tick-box Minska mörka fläckar och rynkor